2007-05-17

Kaip identifikuoti, katras is dualu yra katras?

... matau tipa (konkretu zmogu) ir nesuprantu ar jis gorkis ar hamletas, kitas egzempliorius- dreizeris ar dzekas ......... :////

O kad dualus maisai tai labai pazistama problema, as ja iveikiau suvokus, kad skirtumas tarp stipriuju funkciju ir silpnuju geriausiai matosi kai kazkas VYKSTA, kai yra problema arba reikalas toks ne visai druskos paprasyti paskolinti :) Silpnosios gali lygiai taip pat demonstruotis, matytis, bet sulig laiku isryskeja kas yra kas, kartais labai greitai jei situacija ne pavirsutiniska, o kartais to laiko ir daugiau priereikia, jei zmogu ne itin daznai matai, jei probegom... Trumpai sakant, reikia surasti problema, o jei jos nera tai ja sukurti, ir bus aiskus tipas. :))))) Cia man atrodo visiems juodalogikiams taip lengviausiai nusistatineja.

Pas dualus saminingajame bloke yra visos funkcijos skirtingos. Pvz. jei neaisku ar Dreizeris, ar Dzekas, bet matosi stipri logika ir sensorika, ar koks kitas elementas. Tada reiktu pasigilinti kokia tai logika ir kokia sensorika ir t.t. Jei bent vieno elemento spalva paaiskeja jau nemazas kabliukas link tiesos. Zinoma bendraujant cia lengviau issiaiskinti tokius dalykus, nei tik stebint. Nors naturaliu situaciju stebejimas taip pat labai informatyvus.

4 komentarai:

demer rašė...

O kaip suzinoti tas spalvas ??? :(((

Astra rašė...

Pirmas budas: pasiieskoti informacijos pas teoretikus, forume, rusiskuose puslapiuose ir pan.
Antras budas: spusteleti nenaudele, kad paspartinti lietuvisko puslapio vytymasi ir ten sudeti nors santrauko tokios info ;)
Trecias budas - laukti. Laukti, kol as kadanors etiskai, is savo varpines aprasysiu.

Katke rašė...

vajei koks baisus antras budas!!! :D

Astra rašė...

Aha. Ir as sakyciau, kad baisokas. Todel prasom daryti isvadas.